Om Trafohallen

Trafohallen AS er en liten bedrift lokalisert i Hov i Søndre Land kommune i Innlandet fylke. Vår kjernevirksomhet er å lagerføre og selge trefase transformatorer i størrelser fra 4 - 250 kvA, 230/400V.

Vi skaffer også skilletransformatorer og transformatorer i andre
spenningsområder som for eksempel 690/400V og 230-400/1000V på bestilling.

Vi bruker transformatorer fra Power Europe, Tufvassons og Vigortronix som er markedsledende aktører av alle typer transformatorer med Europa som kjerneområde. Power Europe har hovedkontor og fabrikk lokalisert ved Vicenza i Italia, Tufvassons AB har hovedkontor i Sigtuna utenfor Stockholm i Sverige og Vigortronix holder til nær Oxford i England.

Vår hovedfilosofi er å lagerføre nok til å kunne levere våre standardmodeller i løpet av 1 - 2 arbeidsdager, slik at alle bedrifter som er kunder hos oss kan få utstyret raskt, og oppdraget utført uten unødvendig ventetid. Våre kapslinger er også av høy kvalitet, med stort fokus på montørvennlighet og et enkelt, rent design.

Selv om vi er små, er vi så heldige å ha solide investorer i ryggen, med gode kapitalreserver og langsiktig tankegang, slik at sikkerhet for levering på lang sikt er godt ivaretatt.

Kontakt oss

Vi har også utleie av Trafo!

Vi er i gang med utleieprosjekter og kan skreddersy løsninger for ditt effektbehov. Vi leverer over hele landet og tilbyr leie over helg, uke, måned og år.